Stevig Balen: livestream Status Quo Tribute Door Corona Opnieuw Uitgesteld.

Stevig Balen: livestream Status Quo Tribute Door Corona Opnieuw Uitgesteld.

Livestream Status Quo Forever postponed

Het concert van Status Quo Forever in Café Wilhelmina in Eindhoven is opnieuw uitgesteld. Het optreden van deze Status Quo Tribute Band zou via een livestream te volgen zijn. Hiervoor hadden zich al heel wat fans aangemeld. Nadat 3 januari, 31 januari en 14 maart niet haalbaar bleken is nu besloten om nog eventjes geen nieuwe datum te plannen. Eerst maar wat meer duidelijkheid over de mogelijkheden. Uiteraard blijven reeds gekochte kaartjes geldig.

Het aantal corona besmettingen neemt weer stevig toe. Daardoor is er op korte termijn weinig zicht op versoepeling door de overheid . Uiteraard wil Status Quo Forever zich aan de regels houden. Het is daardoor haast onmogelijk om, met inachtneming van de regels, live op te treden. De livestream van de Status Quo tribute zou opgenomen worden vanaf het podium van Café Wilhelmina een horecagelegenheid die nu niet open mag. De productie zou professioneel begeleid worden door een team van Mohr Music. Al met al zouden er behoorlijk wat mensen bij betrokken zijn waardoor de vereiste 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden. En hoe houdt een Status Quo Tribute zich aan de regels zonder negatieve gevolgen voor de kwaliteit van de show?

We hebben dus besloten het optreden voor onbepaalde tijd uit te stellen tot een datum waarop meer mogelijk is. Misschien zelfs met publiek. We houden je op de hoogte!