Geweldig nieuws! Een Nieuwe datum voor Status Quo Forever live stream

Geweldig nieuws! Een Nieuwe datum voor Status Quo Forever live stream

12000 volgers op facebook voor Status Quo coverband

Zaterdag 17 april aanstaande geeft Status Quo Forever een unieke show in theater De Kattendans in Bergeijk. Het 60 minuten durende optreden start om 20.30 uur. Je kunt het optreden alleen volgen via een live stream.

Status Quo: jeugdsentiment in jeans

Status Quo Forever speelt deze avond een unieke show voor een brede doelgroep. Ze laten zoveel mogelijk hits van hun grote voorbeelden horen. Klassiekers zoals Whatever You Want, Down Down en Roll Over Lay Down zullen in een energieke show van 60 minuten de revue passeren. Maar ook recentere hits zoals bijvoorbeeld In The Army Now . Dat laatste nummer is geschreven door de Nederlandse gebroeders Rob en Ferdi Bolland en werd uiteindelijk de allergrootste hit van Status Quo wereldwijd. De pakkende, energieke en strak gespeelde muziek van Status Quo heeft de jeugd van velen kleur gegeven. Wie heeft er niet al luchtgitaar spelend op de dansvloer gestaan tijdens Roll Over Lay Down? Jeugdsentiment in jeans!

Corona perikelen

Status Quo Forever heeft dit jaar al diverse keren geprobeerd een concert uit te zenden via een livestream. Door de steeds verder aangescherpte corona maatregelen werden we echter genoodzaakt het optreden diverse keren te verplaatsen. Reden daarvoor was dat we gebruik maakten van een podium binnen een horeca voorziening (café Wilhelmina in Eindhoven) en dat daarvoor geen vergunning mogelijk was. Gelukkig hebben we Theater De Kattendans in Bergeijk bereid gevonden onze show een podium te bieden en te voorzien van professioneel licht, geluid en camerawerk.

Datum: 17 april 2021
Aanvang: 20.30 uur
Tickets (à € 2,50): https://statusquoforever.reddot.stream/streams/10/watch